• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святкування Дня Прапора та Незалежності України

Святкування Дня Прапора та Незалежності України

2017-08-23

/Files/images/День Прапора 2017.JPG

Напередодні державних свят, Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України в нашому закладі 23 серпня 2017 р. була проведена музична розвага «День народження держави».

Педагоги пояснили дітям символічне значення кольорів Державного Прапора України. Адже як відомо, жовтий колір – це колір пшеничної ниви, колір хліба, зерна, що дарує життя всьому сущому на землі, це колір жовтогарячого сонця, без лагідних променів якого не дозрів би, не заколосився б хліб. Це символ достатку українського народу. Блакитний, синій колір – це колір ясного, чистого, мирного неба. Це колір води, без якої не дозрів би хліб. І ще – це колір миру

Діти гралися в ігри « Віночок», «Бубонець»; співали пісні та водили хороводи: «Козачата», «Ми українці», «Гарна наша Україна»; виконували «Державний Гімн України». Метою розваги було виховувати патріотичні почуття у дітей до своєї країни, символів України: прапора, герба та гімну, до національного вбрання; розвивати вміння уважно слухати музику, співати та виразно читати вірші; сприяти розвитку у дітей акторських здібностей.

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.