• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум для слухачів курсів КВНЗ КОР "Академія неперервної освіти"

Семінар-практикум для слухачів курсів КВНЗ КОР "Академія неперервної освіти"

2017-11-02

/Files/images/IMG_20171102_094926.jpg Вихователь-методист Бусленко В.Г. розповідає про організацію фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ

В дошкільному закладі був проведений семінар-практикум для слухачів курсів КВНЗ КОР "Академїя неперервної освіти", з проблем "Організація фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ", "Упровадження в освітній процес курсу "Дошкільнятам про освіту для сталого розвитку"та "Архітектурно-конструктивна діяльність в ДНЗ".

Завідувач ДНЗ - Бублик Н.О. розповіла присутнім про організацію роботи ДНЗ та інноваційну діяльність, яка впроваджується в закладі. Вихователь-методист Бусленко В.Г. ознайомила із умовами організації фізкультурно-оздоровчої роботи в дошкільному закладі.

Інструктор з фізичної культури Петренко Л.С. продемонструвала слухачам заняття з дітьми старшого дошкільного віку з використанням нетрадиційного фізкультурного обладнання. Присутні мали змогу побачити виставку нетрадиційного фізкультурного обладнання, яке можна виготовити власноруч та використовувати в роботі з дітьми.

Вихователь-методист Беспалько Н.І. ознайомила із теоретичними та методичними аспектами курсу "Дошкільнятам про освіту для сталого розвитку". Вихователь середньої групи "Ягідка" Пенчак О.В. показала слухачам як практично реалізується даний курс. На заняття "Бережливими будемо із водою, не зустрнемось ми із бідою" діти ознайомилися із властивостями води та способами її використання.

Слухачі курсів підвищення фахової майстерності відвідали кімнату архітектурно-конструктивної діяльності, де мали змогу ознайомитися з методикою роботи в даній кімнаті та ознайомитися з програмою "Юні архітектори".

Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.